La constitució sinistra

Va imposar un cap d’estat vitalici i hereditari designat pel dictador Franco

Si a la constitució espanyola de 1812 li deien la Pepa, aquesta que tenen ara es podria dir la Sinistra. Apadrinada pels militars, va imposar un cap d’estat vitalici i hereditari designat pel dictador Franco (com si el president d’Alemanya hagués estat imposat per Hitler). Vista amb esperança per alguns demòcrates s’ha revelat com un instrument al servei del lladronici dels poders dominants i dels polítics corruptes.

La pau de 40 anys (també el sanguinari franquisme va celebrar els XXV Años de Paz) queda contestada per centenars de morts i la condemna a presó d’un ministre de l’interior. La suposada prosperitat és un insult, vista la paorosa crisi econòmica que encara suporten les classes populars.

La tan ostentada convivència és vàlida per alguns, però coarta la llibertat d’expressió de molts. Opressora de pobles, contravé les Nacions Unides i nega el dret d’autodeterminació. Beneeix una justícia manipulada que reprimeix els moviments democràtics i pacífics d’alliberament nacional. Contra la Sinistra, independència!
 

 
Comentaris

Destaquem