Més de 5.400 persones participen en un projecte de la Creu Roja
'La iniciativa promovia accions que combinen la promoció d’hàbits alimentaris saludables, la prevenció del malbaratament alimentari i el reforç del benestar emocional'
La Creu Roja a Catalunya va desplegar durant el 2024 el projecte “Malbaratament Alimentari i Benestar Emocional”, una iniciativa que ha arribat a 5.442 persones en situació de vulnerabilitat, amb accions que combinen la promoció d’hàbits alimentaris saludables, la prevenció del malbaratament alimentari i el reforç del benestar emocional.
En el marc d’aquest projecte, s’han desenvolupat 130 tallers i sessions informatives sobre alimentació saludable i sostenible, durant les quals s’han treballat qüestions com la planificació de menús i compres saludables, l’alimentació en diferents etapes de la vida, el coneixement i la interpretació de l’etiquetatge nutricional, així com la desmitificació de creences errònies sobre alimentació. A més, s’han realitzat sessions pràctiques de cuina amb receptes d’aprofitament.
Creu Roja a Sant Cugat del Vallès- Rubí - Valldoreix
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.
