Passeu un estiu espectacular!

Amb els Tallers de Teatre per infants i adults

Tallers de Teatre presenta les activitats d’estiu del 2019 per a infants i adults. L’oferta d’activitats d’estiu als Tallers de Teatre és inacabable!

Si teniu entre 7 i 16 anys podeu passar els matins de juliol als Casals, preparant un muntatge teatral i aprenent tècniques noves de forma intensiva. O també podeu anar de Colònies, la setmana del 8 al 14 de juliol, a una casa espectacular envoltada de natura i amb remullades a la piscina!

Si teniu més de 16 anys, també podeu viure l’experiència de conviure com una companyia teatral real i descobrir el món de les Estades Teatrals. I si com a adult encara no us heu iniciat en el món del teatre o us pica la curiositat per saber de què va això de l’impro, també tenim uns intensius per a vosaltres!

Hi ha descomptes per a alumnes del curs escolar dels Tallers de Teatre i també per als socis i sòcies de La Unió Santcugatenca.

A partir de l’1 de març comença el període d’inscripcions per als alumnes de Tallers de Teatre Sílvia Servan / Socis de La Unió. A partir de l’1 d’abril comença el període d’inscripcions per al públic general.

Trieu, remeneu i escolliu!, que l’estiu... és per fer teatre!

 
Comentaris

Destaquem