Presoners i exiliats polítics

El president legítim de la República, la presidenta del Parlament, els consellers, els polítics i els activistes civils empresonats o exiliats ho són per motius polítics i de consciència. No són “polítics presos” com l’estat espanyol ens vol fer creure per enganyar-nos. Són a l’exili o la presó per culpa d’un règim autoritari, malgrat que el seu govern s’autoanomeni d’esquerres, que no reconeix la voluntat democràtica del poble català.

El vergonyós espectacle d’espolsar-se mútuament les responsabilitats la judicatura (què es pot esperar d’un presumpte jutge prevaricador?) i el ministerio (què es pot esperar d’un ministre que empara les tortures per omissió?) referma la veritable raó per la qual són a l’exili o a la presó: per defensar la llibertat, la democràcia i la dignitat de Catalunya.

Són presos i exiliats de consciència, com ho foren Mandela, Luther King, Gandhi i tants altres; i com ells, han de sortir i retornar triomfants per la porta gran. Només la República garanteix la llibertat. Endavant República

Endavant República!

 
Comentaris

Destaquem