Més del comerç just FOTO Oxfam

Entitats

Setmana de la Cuina de Comerç Just. 3a edició

Diferents restaurant ofereixern una preparació elaborada amb productes de cooperatives de països del sud que treballen seguint els criteris del comerç just

És en marxa la tercera edició de la setmana de la cuina del comerç just, que s’emmarca en les activitats que, des del 6 de maig, les entitats del comerç just i de l’economia social i solidària i l’Ajuntament de Sant Cugat han organitzat a l’entorn del Dia Mundial del Comerç Just (programa a la web de l’Ajuntament).

Fins al 18 de maig, BARTENEU, BRASERIA LA BOLERA, CASA BAR ÀNGEL DE VALLDOREIX, EL DEHESA, EL FORN DE L’ESTACIÓ DE VALLDOREIX, EL VI DE DEU, LA FLAMA DE LA BOLERA, SPOON, TELEFÈRIC i ZUM ZUM ofereixen una preparació elaborada amb productes de cooperatives de països del sud que treballen seguint els criteris del comerç just: sou digne i igual per als productors i les productores, sense explotació infantil ni diferències de gènere, amb organització democràtica, respecte al medi ambient i a la identitat cultural, entre d’altres. 

Moltes gràcies a aquests establiments per la seva col·laboració, així com a TELPARK que ha ofert vals d’aparcament gratuït per als clients de la Setmana.

Comitè Oxfam Intermón Sant Cugat

Visita’ns a les xarxes @oxfamintermon ó a la web del comitè www.intermonoxfam.santcugatentitats.net

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsAppTelegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a FacebookXInstagram i TikTok.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.