Videoclip dels infants de la Floresta. FOTO: Cedida

Entitats

Videoclip dels infants de la Floresta

Els infants de la Floresta han pogut fer d’actors, càmeres, directors i assistents de gravació

Durant el curs passat, els infants de 5è i 6è del Centre Obert Can Llobet van participar de l’Assemblea d’Infants de la Floresta. En aquestes trobades, on es van crear diversos projectes que consolidessin la seva pròpia d’identitat, es va crear un logotip, un himne amb la col·laboració del grup Xiula, un sistema de treball assembleari i un seguit de propostes per a potenciar la millora del barri des de la visió dels infants. La proposta que es va presentar l’any passat va ser la creació de més passos de vianants en el camí segur cap a l’escola.

Durant aquest curs el gran repte que han assumit és el de crear el videoclip que donarà més visibilitat a aquest himne que van realitzar.

Amb l’ajut de l’Associació Méliès i amb la col·laboració de la Comissió Educativa, hem unit esforços per realitzar aquest projecte. El Iaco, de l’Associació Méliès, ha sigut l’encarregat d’anar passant per l’escola de la Floresta, el Centre Obert Can Llobet, l’Olímpic i El Cau, i anar gravant les escenes.

Durant aquests dies de rodatge els infants de la Floresta han pogut fer d’actors, càmeres, directors i assistents de gravació. Tota una experiència plena d’aprenentatge!!
Estem desitjant veure el fantàstic resultat!!!