Voleu formar part de La Coral?

Els especialistes assenyalen la relació entre el cant i el benestar. És sorprenent, ens diuen, comprovar com el cant millora la persona, tant des del punt de vista social com psicològic i físic. Per als membres de la Coral de La Unió s’afegeix, a més, el plaer que produeix al comprovar la màgia de l’expressió en grup de les veus interpretant una partitura amb un mateix ritme, una mateixa intensitat de veu, una mateixa respiració… fins i tot, es podria dir, una mateixa palpitació del cor.

La Coral de La Unió ens convida a participar d’aquesta extraordinària experiència i ens obre les portes. En l’actualitat està formada per 23 cantaires i tenen ganes de ser-ne més. No cal tenir formació musical prèvia. Només cal ser major d’edat, tenir interès per la música i el cant i, sobretot, voler formar part d’un projecte engrescador i molt divertit.

Si voleu compartir els assajos i les sortides per a cantar en grup, només cal que us apropeu un dels dies en què es troben per cantar plegats. Els assajos són tots els dilluns i dimecres de les 21 h a les 22.30 h, a la Casa de Cultura.
 

 
Comentaris

Destaquem