Consells de bellesa per a homes

Per aconseguir un bon cuidat de la bellesa masculina

Cuidar-se no resta gens ni mica de masculinitat, és un símptoma de respecte pel cos i cap als altres. Us oferim 5 consells de bellesa per a homes. Preneu nota!

  • Netejar i hidratar la cara: Sense la neteja del rostre, la pell es veu blanca, asfixiada, amb punts negres... Per això és fonamental netejar-la diàriament i realitzar-se, un cop a la setmana, una exfoliació. Un altre gest imprescindible és hidratar la pell cada dia.
  • Afaitar-se amb productes adequats: L’afaitat és un altre dels moments fonamentals en la cura masculina. És imprescindible l’elecció de productes respectuosos amb la pell i que s’adaptin a cada necessitat.
  • Ungles amb una manicura: Les ungles dels homes pateixen les mateixes agressions que les de les dones, de manera que es mereixen el mateix mim. La higiene i unes regles bàsiques, així com realitzar regularment una manicura, són la clau. Cal rentar-se les mans amb un sabó neutre, eixugant-les bé i aplicant una crema hidratant a posteriori. I dues capes de base finalitzadora ajuden a generar una capa protectora sobre les ungles, que les protegeix i augmenta la seva resistència.
  • Tenir cura del cabell: A la tardor tothom té cura més del seu cabell, però aquesta cura s’ha d’estendre a tot l’any, utilitzant els productes adequats a cada necessitat.

 
Comentaris

Destaquem