Fruits vermells
El color vermell fosc és una característica de totes dues fruites, però les maduixes el tenen més claret, i són més petites, delicades i saboroses
Les maduixes i els maduixots són uns híbrids que van ser obtinguts per botànics francesos al segle XVIII d'una diversitat salvatge Californiana i una altra de Xilena i n'hi ha més de mil varietats.
Mentre que de maduixots en trobem a totes les estacions i els veiem a tot arreu, les maduixes apareixen a la primavera i com que es fan malbé aviat no suporten un trasllat a distàncies llargues, i és per això que es venen no gaire lluny d'on es cultiven i així podem apreciar el seu sabor verdader sense interferències.
Són molts els beneficis que ens aporten:
· Retarden l'envelliment cerebral que vol dir que ajuden a prevenir l'Alzheimer.
· Tenen un gran poder antioxidant, i una bona quantitat d'àcid fòlic, potassi, Vitamina C i K i magnesi, que afavoreix la salut dels ossos.
· Són antiinflamatoris i augmenten les defenses.
· Són baixos en calories, ja que el 85% és aigua i el seu índex de glucèmia és molt Baix.
· Ajuden al trànsit intestinal.
Poden provocar al·lèrgies a les persones sensibles a l'aspirina, ja que té una petita quantitat d'àcid salicílic. S'ha de tenir cura amb els nens, sobretot la primera vegada que en mengen.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.