Registrar els entrenaments

Un bon seguiment permetrà obtenir resultats satisfactoris

Portar un registre del vostre dia a dia en el gimnàs és important.
Teniu moltes formes de fer-ho, des d’una llibreta, a l’estil tradicional, o fent servir la tecnologia que proporcionen marques equipades amb acceleròmetres i sensors.
Anem a veure les raons per les quals hauríeu de fer un registre:

  • Podeu veure les vostres febleses: Podeu veure si esteu en forma a través de les vostres sensacions en l’entrenament però ho entendreu millor si ho veieu amb números. Molts gadgets poden registrar els vostres passos, les calories consumides, i fins i tot les hores de son. D’aquesta forma, si no compliu els vostres objectius, sabreu exactament per què és. Els fitness trackers fan que canvieu el vostre estil de vida i hàbits en funció dels vostres registres.
  • Registrareu els vostres progressos: Molts fitness trackers permeten integrar un objectiu. És un molt bon mètode per saber si ho esteu aconseguint.
  • Podeu exigir-vos més sense por: La majoria dels fitness trackers registren les dades del vostre dia a dia. Això significa que si esteu sent massa sedentaris o que no esteu cremant les calories que esperàveu, amb el fitness tracker teniu totes les eines necessàries per modificar la rutina del vostre dia a dia.

 
Comentaris

Destaquem