Arriba el torn de Mas Gener: cap de setmana de Festa Major al barri

El barri de Mira-sol celebra la seva festa grossa els dies 31 d'agost i 1 i 2 de setembre

Mas Gener ja és a punt per la celebració de la seva festa major. El cap de setmana del 31 d'agost i l'1 i 2 de setembreaquest barri de Mira-sol celebra la seva festa grossa amb activitats per a tots els gustos i totes les edats. Les activitats comencen el divendres 31 d'agost amb una rua pels carrers del barri, amanida amb música per la banda Mas Gener, a les 19:30 h. A les 19:45 h, per als més joves, hi ha el Holi Festival, la festa dels colors. Posteriorment, a les 21 h, se celebra el tradicional sopar de germanor, acompanyat d'una jornada de country que comença a les 21:30 h. A partir de les 22:30 h, festa musical amb Dj Mario i Dj Víctor. Totes les activitats tindran lloc a la pista esportiva del barri santcugatenc.

Durant el dissabte se celebra el gruix de les activitats. A les 11 hores hi ha una bicicletada popular pels carrers del barri. A les 12 hores és el torn de la festa de l'escuma amb espectacle musical. Ja a la tarda, a partir de les 17:30 h, la celebració s'enfoca als infants amb una sèrie d'activitats de jocs. A la nit, a partir de les 21:00 h arriba la tradicional botifarrada popular, que conclou amb havaneres. A partir de les 24 h, per als més joves, concert de versions amb el grup 'In-versiones'. L'escenari de totes les activitats també és la pista esportiva.

Les activitats del diumenge comencen ben d'hora. A les nou del matí hi ha la cursa de cotxes teledirigits. D'11 h a 14 h s'instal·laran inflables d'aigua per als menuts de la casa. I a partir de les 14 h, arrossada popular, amanida amb màgia després de dinar. Altre cop la festa es concentra a la pista esportiva.