El Qbasket estarà patrocinat per la marca Finisher. FOTO: Lali Álvarez

Entitats

Qbasket Sant Cugat i Finisher®

"Serveixi aquesta senzilla nota per expressar el nostre reconeixement per la vostra tasca de col·laboradors per al suport de la pràctica del bàsquet a la nostra ciutat", destaca l'entitat de bàsquet

Com en tot projecte, és fonamental anar acompanyat dels millors. En el nostre cas, tenim la gran fortuna d’anar acompanyats de Finisher®, que és referència per als productes de salut i nutrició esportiva.
Finisher® col·labora amb el Qbasket Sant Cugat des de la temporada 2017-2018 i comparteix el projecte esportiu. Unim dues marques d’èxit.
Finisher® participa dels valors esportius i humans que transmetem als nostres equips i jugadors/es i que estem segurs els han generat de la mateixa manera un valor afegit.
Igual que el Qbasket amb el bàsquet, Finisher® és per a tu. Una línia de productes de salut i nutrició pensada per millorar el teu rendiment, el teu dia a dia, sigui el que sigui. Mantenir la teva energia com sempre, des d’una base científica que ofereix qualitat, seguretat i eficàcia.
Perquè no hi ha cansament ni fatiga que pugui amb tu.
Per tant, serveixi aquesta senzilla nota per expressar el nostre reconeixement per la vostra tasca de col·laboradors per al suport de la pràctica del bàsquet a la nostra ciutat.
Som-hi!!

www.qbasketsantcugat.com
https://www.finisher.es