El Club de Rugbi inicia la seva pretemporada sense tenir definits els dos sèniors

Les dues primeres setmanes de la pretemporada seran fonamentals perquè el nou tècnic neozelandès, Lewis Williams, prengui la decisió dels jugadors que formaran el primer equip

El Club Rugbi Sant Cugat iniciarà la pretemporada el pròxim dilluns 20 d'agost de manera oficial, tot i que des del dimarts 14 d'agost ja hi ha jugadors que han començat amb el treball físic. Les setmanes successives seran determinants per a la conformació dels dos equips sèniors, ja que el 15 de setembre l'equip santcugatenc comença la Divisió d'Honor B vers la Unió Esportiva Santboiana B.


El conjunt de Sant Cugat començarà la pretemporada amb la presència de 70 jugadors. Durant aquesta, Lewis Williams, junt amb el seu staff tècnic, definiran els jugadors que disputaran la temporada amb cada bloc. No obstant això, la idea serà seguir ambdós equips una mateixa filosofia, l'aportada pel nou tècnic neozelandès.


A més, el CR Sant Cugat ja té tancats els amistosos que disputarà durant la pretemporada. El dia 1 de setembre, es jugaran dos partits vers el CR Tarragona i el CR Carboners de Terrassa. El següent cap de setmana, el 8 i 9 de setembre, el club realitzarà un stage a Girona, on el segon equip s'enfrontarà dissabte al INEFC Barcelona, mentre que diumenge serà el torn del primer equip contra el Céret Sportif. Finalment, el dissabte 15 de setembre, coincidint amb l'inici de lliga del primer equip, el CR Sant Cugat B jugarà un darrer amistós vers el Begues Rugby Club.


Una de les novetats d'enguany serà que 13 jugadors provenen de l'equip sub-18 del club, reforçant així els equips sèniors del CR Sant Cugat. Tanmateix, Iñaki Berasategui abandona el conjunt per temes professionals; Otger Sirvent fitxa per l'UBU-Colina Clinic (Burgos) i Gerard Mayol es retira de l'esport.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem