El CR Sant Cugat començarà la lliga jugant a casa

El primer equip de rugbi iniciarà la temporada el diumenge 16 de setembre vers la Unió Esportiva Santboiana B, equip que coneix perfectament Lewis Willams després d'entrenar el seu primer equip

El primer equip del Club Rugbi Sant Cugat ja coneix el calendari de la temporada vinent. Els blau-i-negres jugaran de nou en el grup B de la Divisió d'Honor B, un grup conformat per equips del llevant. El debut de la competició el faran a casa, el diumenge 16 de setembre, vers la Unió Esportiva Santboiana B.


Tot i la dificultat del primer enfrontament, l'equip compta amb l'avantatge de què el nou entrenador, el neozelandès Lewis Williams, va entrenar la darrera temporada el primer equip de la Santboiana, equip que milita en la màxima competició. Amb això, el tècnic coneix el funcionament i filosofia del filial de l'equip que va entrenar.


A més, el Barcelona Universitari Club, el Fénix Club de Rugby (Saragossa), el CN Poble Nou i el Rugby Club l'Hospitalet seran els equips que durant la primera volta trepitjaran les instal·lacions del CR Sant Cugat.


En la segona jornada, el club santcugatenc farà el seu primer desplaçament per a enfrontar-se al Valencia Rugby Club. En aquesta primera volta, l'equip realitzarà 6 desplaçaments, 5 d'ells al País Valencià. Amb això, els santcugatencs jugaran com a visitants vers el Tatami Rugby Club, el Club Polideportivo Les Abelles Rugby, els Barbarians Calvia (l'únic no valencià, amb seu a Mallorca), el CAU Rugby Valencia i l'UER Moncada.


Un cop finalitzada la lliga regular, els dos primers classificats de cada grup (hi ha 3) i els 2 millors tercers es jugaran l'ascens a la Divisió d'Honor, màxima categoria espanyola del rugbi.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem