El Club de Rugbi Sant Cugat comença la lliga

Després d'ajornar la 1a jornada per l'absència de 4 jugadors del primer equip per compromisos amb la selecció espanyola sub-20, el CR Sant Cugat començarà a competir en la Divisió d'Honor B

El Club de Rugbi Sant Cugat inicia la lliga a casa del Tecnideix València, el dissabte 22 de setembre a les 17h, després d'ajornar la primera jornada vers la UE Santboiana B. Els de Lewis Williams visitaran un equip que en la primera jornada va guanyar a l'ANDEMEN Tatami Rugby Club, també de València.


Per a Emilio Gutiérrez, president del club: "Tenim moltes ganes de començar a competir. S'ha fet un bon treball en la pretemporada i demà volem trobar les primeres sensacions. Mai és fàcil començar a jugar fora de casa, però confiem sortir a competir i donar-ho tot".

 

Llista de convocats


Pel primer partit oficial, l'entrenador compta amb els 23 jugadors següents: Pol Gómez, Josep Raya, Nil Oteros, Guillem Ros, Pau Rodríguez, Íñigo Cucurull, Eric Salcedo, Albert Grima, Pablo Ortiz, Fran Rojas, Dani Barranco, Ghi-Fe Chang, Josep Serres, Tomàs Elena, Cèsar Ocampo, Pablo de Cea, Nico Gómez, Maxi Bidone, Joel Moraira, Juampi Ferrari, Niko Romano, Joan Soler i Pedro Cervantes.


No obstant això, el primer equip no està tancat i la idea és poder alternar diferents jugadors dels dos sèniors. Així es refereix Emilio Gutiérrez: "Tots els jugadors estan entrenant fort i posant-li dificultats a Lewis Williams per a fer la selecció dels convocats".
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem