El CR Sant Cugat ajorna el seu primer partit de lliga

El partit que s'havia de jugar contra la UE Santboiana B encara no té data fixada i el CR Sant Cugat s'estrenarà en la jornada 2 jugant a casa del Tecnideix València

El Club de Rugby Sant Cugat posposa la primera jornada de la Divisió d'Honor B, partit que jugava a casa contra la UE Santboiana B. El motiu d'ajornar el partit ha estat l'absència de 4 jugadors del primer equip per compromisos amb la selecció espanyola sub-20.


Els jugadors convocats per al seleccionador han estat Dani Barranco, Josep Serres, Pablo Ortiz i Xavier Cebrian. Durant la concentració, el combinat espanyol s'està preparant per a disputar el Campionat d'Europa disputat el 2019.


A causa de l'ajornament del primer matx, l'equip santcugatenc jugarà un amistós a Begues contra el Castelldefels Rugby Unión Club, aprofitant que el sènior B té programat un triangular en la ciutat llobregatenca, organitzat pel Begues Rugby Club.


Pretemporada del CR Sant Cugat


El CR Sant Cugat va començar la pretemporada el dilluns 20 d'agost. Durant aquests dies, al voltant de 50 jugadors han estat entrenant amb Lewis Williams i el seu cos tècnic per a encarar l'inici de temporada dels dos sèniors. A més, el grup va participar en un partit amistós vers al CR Carboners de Terrassa l'1 de setembre. Un dels punts positius d'aquesta pretemporada ha sigut la participació de 7 joves provinents de les categories inferiors.


En els darrers dies, l'equip ha comptat amb les altes de diferents jugadors. Dos d'ells provenen del rugbi argentí: Tomas, un jugador d'obertura, i Luciano, que pot alternar tant la 3a com la 2a línia. A més, Martín Manso, Juan Pablo Ferrari, Maximiliano Bidone i Francisco Rojas reforcen l'equip, tots ells provinents del RC L'Hospitalet.

 
Comentaris

Destaquem