El Futbol Sala Sant Cugat comença la lliga rebent l'AE Arrels FS

El primer equip masculí inicia la 3a Nacional amb les baixes de llarga durada d'Òscar Rosell Xaus i Miquel Redón

El primer equip masculí del Futbol Sala Sant Cugat inicia aquest dissabte, 22 de setembre, la lliga 2018-2019 del grup 2 de 3a Nacional rebent l'AE Arrels FS. El partit començarà a les 19.30 hores, a la ZEM La Guinardera. Els vermell-i-negres van acabar la temporada passada, la 2017-2018, en la 13a posició de 16 equips, amb 30 punts, mentre que l'AE Arrels FS va ser 6è, amb 48 punts. Per aquest partit, l'equip no podrà comptar amb els lesionats de llarga durada Òscar Rosell Xaus i Miquel Redón.

Javi Reyes, Miquel Redón i Aaron Guirao, al primer equip

El FS Sant Cugat ha fitxat a Javi Reyes, un ala que la campanya anterior va jugar al juvenil A de l'Acció Sant Martí de Nacional, i l'ala Miquel Redón, del FS Gràcia. Procedent del conjunt juvenil A del FS Sant Cugat, Aaron Guirao (ala) ha fet el salt al primer equip.

10 són els jugadors que segueixen al sènior A. Són els porters Carlos León i Dani Chueca, i els jugadors Josep Puig, Chus Manchado, Òscar Rosell Xaus, Gonzalo Sagnier, Bernat González, Jordi Magrià, Álex Quílez i Víctor Fortea, que torna a l'equip després d'uns mesos d'Erasmus a Bèlgica.

Muñoz: "L'objectiu és acabar el campionat el més amunt possible"

L'entrenador del FS Sant Cugat, Manel Muñoz, ha explicat que l'objectiu a la lliga "és lluitar al màxim i acabar el campionat el més amunt possible, no patir com ho vam fer la temporada anterior".

Balanç de pretemporada

El Futbol Sala Sant Cugat, que va començar la pretemporada el dilluns 20 d'agost, ha jugat 6 partits de pretemporada, amb un balanç de 2 victòries, 1 empat i 3 derrotes. Els santcugatencs han guanyat al FS Castellar (4-2) i al FS Sant Sadurní (4-3); han empatat a 5 gols a casa amb el Molins 99 CFS, i han perdut amb el juvenil A del CE Futsal Mataró de Nacional (2-0); amb el FS Bosco Rocafort (3-4), i amb el CE Sant Julià (2-3).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem