El neozelandès Lewis Williams, nou entrenador del Club Rugby Sant Cugat

Williams serà entrenador del primer equip i director tècnic del club després del seu pas per la Santboiana

El tècnic de prestigi internacional d'origen neozelandès, Lewis Williams, serà el nou entrenador i director tècnic del Club Rugby Sant Cugat. Williams arribarà procedent de la Santboiana i començarà al club la pròxima temporada. L'equip de Sant Boi ha caigut eliminat als quarts de final de la Divisió d'Honor davant l'Alcobendas.

Williams acumula més de 17 anys d'experiència com a entrenador a Espanya (a la Divisió d'Honor i la European Cup) i Nova Zelanda, ha deixat clar que té la intenció de seguir treballant a Catalunya després de tancar la seva etapa de sis anys com a entrenador de la Santboiana. En aquest temps al seu capdavant, ha sumat una Copa històrica pels del Baix Llobregat. En total acumula 2 campionats de la Divisió d'Honor, 3 copes del Rei i 4 Súper Copes d'Espanya.

Ara Williams substituirà a Arturo Trenzano i Luis Soares a la direcció esportiva del Club, després d'escollir Sant Cugat per consolidar un bloc Sènior molt jove. Els amplis coneixements esportius del neozelandès facilitaran la millora esportiva i organitzativa del Club per poder aspirar a fites esportives més altes. La signatura del seu acord amb Emilio Gutiérrez, president del Club Rugby Sant Cugat, serà el pròxim dijous 10 de maig a les 11 h, a les oficines del sponsor de l'equip BDO a Barcelona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem