El Campionat d’Espanya Sub-18 de Clubs de rugby aterra a Sant Cugat

Aquest cap de setmana Sant Cugat ha sigut l’escenari del Campionat d’Espanya Sub-18, que ha tingut lloc a la ZEM La Guinardera.

El Club de Rugby Sant Cugat ha estat l’encarregat d’organitzar, el primer cap de setmana de maig, el Campionat d’Espanya Sub-18 de Clubs de rugby. És el 45è campionat d’aquest categoria, un grup que compta amb equips d’alt elit com l’RC València, el CR Màlaga o l’equip de la pròpia ciutat: el CR Sant Cugat, que acaba de coronar-se guanyador del Campionat de Catalunya i és l’actual campió d’Espanya.

Durant la competició s’ha respirat molt bon ambient per part de tots els equips contrincants, David Mallén, entrenador del sub-18 del Club de Rugby Sant Cugat, assegura que “la rivalitat entre els diferents equips és molt alta degut a l’alt nivell que es disputa, però també es tracta d’una rivalitat molt maca que ha fet que tots els assistents, tant jugadors com tècnics i autoritats, hem viscut una jornada de molt bon ambient”.

El CR Sant Cugat aconsegueix la cinquena posició

CR Sant Cugat durant el Campionat d’Espanya Sub-18 de Clubs  FOTO Lali Puig

Després de ser guanyadors durant anys consecutius del campionat, l’equip de Sant Cugat aquest any no ha començat amb bon peu i ha acabat en la cinquena posició. La derrota al primer partit jugat ha enfonsat als jugadors, que han vist complicat remuntar. Tot i així, el nivell de l’equip santcugatent no ha deixat d’estar a l’altura, i com assegura el tècnic, “hauríem pogut arribar a la final perfectament i fins i tot guanyar-la si haguérem tingut l’oportunitat”.

El Campionat ha tingut lloc durant el matí de dissabte i de diumenge, amb un total de 8 conjunts participants que s’han disputat diferents partits durant els dos dies. Els campions de cada grup s’han disputat la final, el Liceo Francès amb 54 punts contra el Ciencias de Sevilla amb 7, amb la victòria de Liceo Francès.

En finalitzar l’últim partit entre els contrincants s’ha realitzat la tradicional entrega de premis a tots els equips que han jugat el campionat, com a mostra d’agraïment a la participació i als guanyadors com a tals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem