El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd amb un rival directe per evitar el descens

El primer equip masculí del PHC Sant Cugat ha perdut amb el CE Vendrell i ara és quinzè i penúltim, a 5 punts de la permanència

En un partit on el més just hagués estat un empat, el primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha acabat perdent (0-2) contra un rival directe per evitar el descens, el CE Vendrell, que, a més, li ha guanyat el goal-average particular (2-2 en el partit de la primera volta). Amb aquest triomf, l'equip del Baix Penedès avança els santcugatencs en la classificació i ara és 14è amb 18 punts, 2 punts més que els vallesans, que perden un lloc en la taula i ara són 15ns i penúltims amb 16 punts, a 5 punts de la permanència. En aquest partit, que s'ha jugat aquest dissabte, 9 de març, a la nit, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, no ha pogut jugar David Yepes, per acumulació de targetes.

Primer partit sense fer cap gol

El PHC Sant Cugat ja fa 6 jornades que no guanya en la màxima categoria estatal, amb un balanç de 5 derrotes i 1 empat. I per primera vegada aquesta temporada no ha fet cap gol durant el partit. Els de Joan Carles Vadillo han sortit força endollats i, fins al minut 13, quan Cesc Maideu ha vist una targeta blava, han portat la iniciativa en l'enfrontament. Jordi Ferrer ha llançat fora una falta directa en aquest minut 13. Per contra, el santcugatenc Pau Gilabert ha fallat un penal en el minut 8. Els seus dos xuts han topat amb el porter visitant Gerard Camps. Tampoc ha sabut marcar de penal David Martínez quan faltaven 6 minuts per arribar al descans. Camps, novament, ha desviat els dos xuts de Martínez.

Moltes ocasions de gol dels dos equips i tres pilotes al pal del PHC Sant Cugat

El segon període ha estat, en molts moments, un partit d'anada i tornada, amb moltes ocasions de gol per part d'ambdós conjunts. Tot i que PHC Sant Cugat (ha llançat 3 pilotes al pal) i CE Vendrell han generat prou ocasions per fer algun gol, el primer no ha arribat fins als últims 5 minuts de partit. El capità visitant, Jordi Ferrer, ha fet un xut llunyà que ha sorprès al porter local David Toda, que ha tornat a brillar a la porteria. Pablo Najera no ha aprofitat una falta directa quan faltaven poc menys de 5 minuts per acabar el partit, però el seu company Emanuel Necchi, que fa molts anys va jugar al PHC Sant Cugat, sí que ha fet el 0 a 2 a 1 minut i 7 segons perquè acabés el xoc. En els últims 14 segons Cesc Maideu tampoc no ha sabut materialitzar una falta directa i el partit ha finalitzat amb un 0 a 2.

Vadillo: "Se'ns escapen els partits perquè no som capaços de materialitzar les moltes ocasions que generem"

Joan Carles Vadillo ha afirmat que "una vegada més, mereixíem molt més del que ens ha donat el partit. No tenim gol, i això ho paguem caríssim. Se'ns escapen els partits perquè no som capaços de materialitzar les moltes ocasions que generem".

Amb tot, Vadillo, una vegada més, confia en el seu equip: "No tenim cap retret a fer-nos. La gent de Sant Cugat ha d'estar molt orgullosa de com juga l'equip. Proposa i arriba, però ens costa molt marcar". L'entrenador assegura que "hem d'estar orgullosos del que estem fent. Crec molt en aquests nanos perquè m'ho demostren cada dia, seguirem fins al final. Tenim l'esperança que la fortuna ens canviï perquè portem molts partits dient que el rival no ha estat millor, però perdem. És dur però és el que és".

Delriu: "Al final, és el de sempre, la finalització és el que compta"

Josep Lluís Delriu ha guanyat els dos partits des que és l'entrenador del CE Vendrell, primer a la pista del Recam Làser CH Caldes (1-4) i aquest dissabte, també fora de casa, a la pista del PHC Sant Cugat (0-2). El tècnic ha assenyalat que "ha estat un partit súper igualat. Probablement, l'empat hauria estat el resultat més just. El PHC Sant Cugat ha fet un bon partit, la veritat. També ha tingut les seves opcions i, fins i tot, ha fet 3 pals. Però, al final, és el de sempre, la finalització és el que compta".

El dos pròxims partits del PHC Sant Cugat, fora de casa

El PHC Sant Cugat jugarà els dos pròxims partits de l'OK Lliga fora de casa. El primer ho farà a la pista del Recam Làser CH Caldes, 7è amb 34 punts, equip en què hi juga el santcugatenc Pol Galbas. En aquesta 23a jornada de lliga, el partit es jugarà el dissabte 16 de març, a les 20 hores. Posteriorment, els vermell-i-negres visitaran el CP Calafell Tot L'any, que és 10è amb 22 punts. Quan falten 8 jornades perquè acabi el campionat, el PHC Sant Cugat ha de jugar 5 partits fora de casa.