Jordi Robirosa publica el llibre 'Dream Team. El equipo que cambió la historia'

El periodista esportiu de TVC i Manuel Moreno són els autors d'aquell llibre que recorda el millor equip de bàsquet de la història

El periodista esportiu de Sant Cugat, Jordi Robirosa, que treballa a TVC, i el també periodista esportiu Manuel Moreno, ara ja jubilat i que havia treballat al Diari Sport, acaben de publicar el llibre Dream Team. El equipo que cambió la historia, una obra de 150 pàgines escrita en castellà que detalla la creació i trajectòria del millor equip de bàsquet de la història. El llibre, de l'editorial DQ, ja es pot trobar a les llibreries i té un preu de 18 euros.

La publicació coincideix amb el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona'92, on el Dream Team, l'equip dels Estats Units, es va penjar la medalla d'or al Pavelló Olímpic de Badalona, sense demanar cap temps mort en tota la competició. I ho fa amb informació detallada d'aquesta selecció de llegenda, amb anècdotes, curiositats i les millors fotografies d'un combinat de jugadors extraordinaris capitanejats per Magic Johnson i Michael Jordan, amb la direcció des de la banqueta de Chuck Daly.

Robirosa: "Mai s'havia escrit un llibre del Dream Team des d'aquí"

Jordi Robirosa ha assenyalat que "tots els llibres que s'han escrit del Dream Team ho fan des de l'òrbita americana, però mai s'havia escrit un llibre des de la perspectiva dels periodistes que estàvem aquí, que vam viure els Jocs de Barcelona. És un llibre d'experiències personals i amb fotografies diferents de les que s'havien vist fins ara". Per a Robirosa, aquest és un llibre "de lectura ràpida, fàcil i agradable".

En el llibre, els autors desgranen tots els esdeveniments que van portar al llavors comissionat de l'NBA, David Stern, i al president del Comitè Olímpic Internacional (COI), Joan Antoni Samaranch, a permetre, per primera vegada en uns Jocs Olímpics, la presència de jugadors professionals en la selecció de bàsquet dels Estats Units, després del fracàs en els jocs de Seúl el 1988.

Aquest és el quart llibre de Jordi Robirosa, després de publicar A prop de les estrelles de l'NBA, Basquetmania i Apostoflant!.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?