L’Atlhlètic Junior Futbol Club ja és una realitat

L'acord entre ambdós clubs va ser firmat el 25 de juny i l'Athlètic Junior FC jugarà la temporada vinent en la 2a divisió catalana amb jugadors de l'Athlètic Rubí i el Junior FC

El Club Junior 1917 i l'Athlètic Rubí arriben a un acord per a fusionar els dos primers equips de futbol de cara la temporada vinent. El dimarts 26 de juny es va presentar l'acord entre ambdós clubs a les instal·lacions esportives del club santcugatenc.


L'afiliació dels dos equips, amb caducitat d'un any prorrogable, tal com estipula la Federació Catalana de Futbol, pretén ajuntar la projecció que tenen els joves del Junior FC amb l'experiència i veterania de l'Athlètic Rubí, per reforçar conjuntament el projecte i fer un equip més competitiu.


L'equip rubinenc va començar un projecte que amb els anys ha donat els seus fruits: dos ascensos de manera consecutiva. No obstant això, l'equip va néixer d'un grup d'amics per a gaudir de l'esport i amb el salt qualitatiu, el projecte s'ha fet gran. Coincidint amb les dificultats que ha patit el Club Junior 1917, amb els dos descensos, han nascut sinergies entre ambdós clubs.


A més, l'Athlètic Rubí ha comptat amb altres propostes de diferents clubs, però finalment ha pesat més el projecte esportiu per sobre de l'econòmic i s'ha valorat la bona gestió de l'escola del club santcugatenc.


Per ara, des de l'equip es vol anar amb moderació i la principal aspiració és anar partit a partit. Per a Sergi Renieblas, director esportiu de la secció de futbol del Junior FC: "És un nou projecte molt bonic, que ha d'haver molta feina entre tots i generositat per a que respongui a les il·lusions posades entre els dos clubs".

Zona de joc i lliga

L'Athlètic Rubí va ascendir la darrera temporada de 3a divisió catalana a 2a catalana, després de quedar primer del grup VI. Per la seva banda, el Junior FC no va poder certificar la permanència en l'últim partit de lliga de 2a catalana i va descendir a 3a catalana.


Amb això, el nou equip, l'Athlètic Junior FC, disputarà la temporada vinent la 2a catalana, mentre que el Junior FC seguirà el seu camí en la 3a catalana. Per la seva banda, el segon equip del club santcugatenc desapareixerà. El camp de joc i d'entrenament seguirà sent en les instal·lacions esportives del Junior FC i l'equipació serà la del club santcugatenc.


L'equip començarà la pretemporada el 16 d'agost per a preparar la nova lliga, que iniciarà el 2 de setembre. De moment, hi ha confirmats quatre partits de pretemporada: UD Molletense (18 agost), CE Sabadell FC B (19 agost), CF Unificación Llefià (25 agost) i CF Caldes (26 agost). Tots ells seran en camp rival, a causa del canvi de gespa que s'estarà realitzant en el camp de futbol.

Planter i staff tècnic

Amb això, el nou planter estarà format per jugadors d'ambdós equips. De moment, per part de l'Atlètic Rubí es vol comptar amb 11 jugadors: Dani Marín, Manuel Soler "Lolo", Jordi Albella, José Rios, Miguel Ángel Sánchez "Miki", Escario, Carles Gago, Sergio Beas, Genís Torres, Adri García i Carlos Esteban.

Per part de l'equip actual del Junior FC ja hi ha assegurats 9 jugadors: Joan Garriga, Marc Crespo, Raül Ferrer, Nacho Moretones, David Bartomeus, Sergi Banegas, Ian Mosquera, Aaron Almansa i Álvaro Chamadoira.


A més, Pau Alonso i Aleix Sánchez, jugadors que havien estat en categories inferior del Junior FC, retornen a l'equip i es comptarà amb les noves incorporacions de Pablo Alonso (FC Sant Quirze), Aleix Sánchez (UE Sant Andreu) i Ruy Gama (CP Sant Cristóbal). Tal com obliga la Federació Catalana de Futbol, l'organigrama del club seguirà sent el mateix i en la banqueta estarà Jordi López com a primer entrenador i Òscar Calopa com a segon.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem