Els primers equips de futbol del Junior FC i l'Athletic Rubí CF es podrien fusionar

Sergi Renieblas ha explicat que "estem en converses i anem avançant", i Sergio Romero, que "tots els passos que estem fent són endavant"

El primer equip de la secció de futbol del Junior FC de Sant Cugat i l'Athletic Rubí Club de Futbol, que només té un equip sènior, es podrien fusionar abans del 30 de juny. Així ho estan estudiant Sergi Renieblas, responsable de la secció de futbol del Junior FC, i Sergio Romero, president de l'Athletic Rubí CF. Renieblas i Romero han preferit no donar detalls del possible acord, com el nom del nou equip, on entrenaran i competiran, o qui serà l'entrenador, fins que aquest acord no estigui segellat. El que és clar és que estaria integrat per jugadors del Junior FC i l'Athletic Rubí CF.

Sergi Renieblas ha explicat que "estem en converses i anem avançant. N'estem parlant des de fa molt de temps. La relació amb el Sergio Romero ve de temps, havia jugat en el primer equip del Junior FC", i Sergio Romero ha apuntat que "tots els passos que estem fent són endavant. Estem avançant".

El Junior FC ha descendit a 3a Catalana després d'acabar la lliga en la 15a posició de 18 equips en el grup 3 de 2a Catalana, amb 42 punts, i l'Athletic Rubí CF ha ascendit a 2a Catalana com a campió del grup 6 de 3a Catalana, amb 73 punts. Aquest conjunt de Rubí acumula dos ascensos consecutius.

12è Torneig Jaume Tubau de futbol 7

 L'Athletic Rubí Club de Futbol ha pujat a 2a Catalana. FOTO: Twitter Athletic Rubí Club de Futbol

El Junior FC organitzarà el pròxim dissabte, 16 de juny, al matí, la 12a edició del Torneig Jaume Tubau de futbol 7, amb 8 equips en categoria aleví. Els set equips que de moment han confirmat l'assistència són el FC Barcelona (campió el 2017), CF Damm, UE Llagostera, EC Granollers, UE Vilassar de Mar i Junior FC A i B.

Se substituiran les gespes dels camps

El pròxim dijous, 14 de juny, a les 18.30 hores, a la Sala d'Actes del Junior FC, es presentaran les millores que es faran als camps de futbol del Junior FC.

Continuïtat del torneig de 3a Catalana

L'agost del 2017 es va celebrar al Junior FC un torneig amb els equips de Sant Cugat que militen a 3a Catalana. La segona edició d'aquesta competició, que es preten que sigui itinerant, es jugarà al camp Municipal de Futbol de Mira-sol, amb l'organització del CFU Mira-sol Baco. Està previst la participació del Junior FC B, Sant Cugat FC B, Penya Blaugrana Sant Cugat i CFU Mira-sol Baco.

 
Comentaris

Destaquem