La Gimnàstica Rítmica de Sant Cugat classifica 2 equips pel Campionat d'Espanya

Els conjunts sènior i junior buscaran a Pamplona recuperar la màxima categoria estatal, després de guanyar el Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts (Nivell 8) celebrat a Sant Cugat

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat assoleix uns resultats immillorables en el Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts (Nivell 8). Els equips junior i sènior de l'entitat santcugatenca van quedar en la 1a posició de la classificació i aconsegueixen amb això l'accés al Campionat d'Espanya, que es disputarà a Pamplona del 13 al 16 de desembre.


La competició, celebrada el dijous 1 de novembre al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, va acollir fins a 13 clubs entre les categories aleví i sènior per a buscar una plaça pel Campionat d'Espanya. En la categoria junior, l'equip entrenat per Pilar Fernández va realitzar un exercici amb música de Freddie Mercury, un exercici que va permetre a les santcugatenques certifica la 1a posició, entre els 8 equips que van competir.


D'altra banda, el conjunt sènior, dirigit per Esther Escolar, va mostrar un exercici amb música de Sílvia Pérez Cruz que les va permetre estar en la part més alta dels 4 clubs que van competir. En paraules de l'entrenadora: "Som un club que apostem per la vessant artística. Volíem arribar al públic, emocionar i transmetre sentiments i estem molt contents d'aconseguir aquesta 1a posició, ja que el nostre treball es veu recompensat".


Amb els resultats del Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts (Nivell 8), el club santcugatenc guanya per primera vegada a la història una menció especial pel campionat aconseguit. Amb el triomf, els dos equips viatjaran a Pamplona amb la intenció de quedar entre les 3 primeres d'entre uns 40 clubs, posició que les permetria recuperar la màxima categoria perduda la darrera temporada.


Per a Esther Escolar, entrenadora de l'equip sènior: "Com a club, volem assolir l'ascens. Portem dos equips molt potents, que estan molt preparats i amb unes composicions que poden destacar per sobre les altres".


Més fites per la rítmica santcugatenca


A més, durant el dia, Sant Cugat va acollir dos campionats més: la 3a Fase de la Copa Catalana de Conjunts Tardor (Nivell 7), en les categories de prebenjamí a juvenil, i la 2a Fase de la Copa Base Individual Nivell 7, també de prebenjamí a juvenil. Amb tot, el pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler va acollir durant tot el dia 7.000 espectadors que van gaudir de la gimnàstica rítmica.


El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat va participar en el primer campionat amb un equip juvenil, un cadet i infantil, assolint els dos primers la 2a posició. A més, l'equip juvenil i l'infantil han aconseguit classificar-se per al Campionat d'Espanya Base, un campionat disputat entre el 8 i 11 de novembre a Múrcia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem