13 clubs de rítmica busquen una plaça al Campionat d'Espanya

El Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts (Nivell 8) de gimnàstica rítmica se celebrarà a Sant Cugat i només 4 clubs per categoria tindran plaça pel Campionat d'Espanya

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat organitza el Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts (Nivell 8) de gimnàstica rítmica. En ell, 13 clubs competiran en les diferents categories entre aleví i sènior, el dijous 1 de novembre al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, i buscaran l'accés al Campionat d'Espanya, que es farà a Pamplona del 13 al 16 de desembre.


A més, durant el dia, la gimnàstica rítmica seguirà sent la protagonista, ja que es disputarà la 3a Fase de la Copa Catalana de Conjunts Tardor (Nivell 7), en les categories de prebenjamí a juvenil, i la 2a Fase de la Copa Base Individual Nivell 7, també de prebenjamí a juvenil.


Amb tot, el club santcugatenc participarà amb un conjunt júnior i un sènior en el Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts (Nivell 8), mentre que en la 3a Fase de la Copa Catalana de Conjunts Tardor (Nivell 7), l'entitat santcugatenca hi prendrà part en tres categories: infantil, cadet i juvenil.


Així doncs, els 12 clubs restants que participaren en el Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts (Nivell 8) seran el Kalos-Tarragona, l'AE Pare Manyanet, el CR La Salle, el CGR Figueres, el CGR Lloret CE, el Club Patrícia de Lleida, el Sícoris Club de Lleida, el CG Tarragona, el CR Sant Feliu, el Club Excursionista i Esportiu Gironí, el CR Vilafranca i el CE Barna Rítmica.


El Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts (Nivell 8) començarà a les 9.30 hores i acabarà a les 11.30 hores; la 3a Fase de la Copa Catalana de Conjunts Tardor (Nivell 7) es farà de 12 a 15 hores, i la 2a Fase de la Copa Base Individual Nivell 7, de 16 a 19.45 hores.

 
Comentaris

Destaquem