La solidaritat i Star Wars, protagonistes de la presentació del Sant Cugat FC

L'entitat vermell-i-negre ha presentat davant centenars de persones els 43 equips (630 jugadors i jugadores) per aquesta temporada 2017-2018

En una presentació galàctica (hi ha participat l'associació Star Wars CatalunyaStar Wars Catalunya) i amb el tradicional espectacle de lluminositat i música davant de centenars de persones, el Sant Cugat Futbol Club ha presentat aquest dijous, 12 d'octubre, a la nit, a la ZEM Jaume Tubau, els 43 equips (630 jugadors i jugadores) per aquesta temporada 2017-2018, 37 en categoria masculina (525 jugadors) i 6 en femenina (105 jugadores).

Els 37 equips en categoria masculina són 2 séniors masculins (1a i 3a Catalana), 3 juvenils, 4 cadets, 4 infantils, 8 alevins, 8 benjamins, 5 prebenjamins i 2 patufets. Quant a l'àrea femenina, els 6 conjunts són 2 séniors (Preferent i 1a Catalana), 1 cadet-juvenil, 1 infantil, 1 aleví i 1 benjamí.

Els equips que la temporada passada, la 2016-2017, van aconseguir l'ascens són el primer equip femení, el segon equip masculí i els benjamins G i I.

Canvis en l'organigrama tècnic

Jorge Salvatierra, Personatge SantCu 2017. FOTO: Lali Álvarez

Ferran Benet seguirà sent el secretari tècnic del club, i Tono Cadevall el responsable del futbol femení. Jaume Pascual "Pasqui" ha deixat la coordinació esportiva del futbol-7 per dirigir la de futbol 11. La coordinació del futbol-7 la dirigiran Joel Bravo (aleví), Oriol Vidal (benjamí) i Oriol Fernández Peix (prebenjamí). En total, 79 entrenadors i entrenadores.

Jorge Salvatierra, Personatge SantCu 2017

Aura Tomàs en els parlaments. FOTO: Lali Álvarez

Jorge Salvatierra, conserge de la instal·lació de la ZEM Jaume Tubau, ha estat escollit Personatge Santcu 2017. Salvatierra ha dit que "és una sorpresa per a mi. Dono les gràcies al Sant Cugat". Per la seva banda, Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat FC, ha dit que "sempre cuida que la instal·lació estigui a punt, i de tots nosaltres. Fa molts anys que és a la instal·lació i ens estima molt".

Ajuda a l'Aura Tomàs

Un dels 43 equips del Sant Cugat FC, a la presentació. FOTO: Lali Álvarez

L'acte ha comptat amb la presència de la santcugatenca Aura Tomàs, que té paràlisi cerebral infantil i que l'afecta a la mobilitat, i que el passat mes de febrer va posar en marxa una campanya de recollida de taps de plàstic per tal d'aconseguir una cadira de rodes elèctrica, que té un cost d'entre 12.000 i 13.000 euros. Actualment, la campanya ja porta 3 tones de taps acumulades. La campanya estarà oberta fins a l'11 de novembre, coincidint amb el 18è aniversari d'Aura Tomàs, on farà un acte de cloenda de la campanya. Les instal·lacions de la ZEM Jaume Tubau passa a ser un dels punts de recollida de taps de plàstic. Podeu trobar més informació de la campanya, així com els punts de recollida de taps al blog d'Aura Tomàs.

En els parlaments, Tomàs ha donat "moltes gràcies" al Sant Cugat FC. "Sense la cadira jo no puc fer res i per això dono les gràcies a tota la gent que ens està ajudant". Per la seva banda, Santasusagna ha assenyalat que "ara, el teu projecte també és nostra. Segur que la gent del SantCu recollirà molts i molts taps perquè som un club solidari i perquè el teu somni i el teu projecte el puguis fer realitat".

El club, amb l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI)

Llorenç Santasusagna, en els parlaments. FOTO: Lali Álvarez

Un any més, el club lliurarà caixes de material esportiu a l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI). Enguany, el seu president i fundador, Josep Maldonado, no hi ha pogut assistir perquè se li ha espatllat el cotxe mentre venia a la presentació.

L'acte ha estat presidit per Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Jacobo Domènech, vocal de la Federació Catalana de Futbol i delegat del Vallès Occidental (Terrassa); Ramon Agenjo, president de la Damm CF; Mireia Ingla, regidora d'ERC-MES, i Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Futbol Club.

Eloi Rovira ha assenyalat en els parlaments que el Sant Cugat FC "és un club galàctic, per la feina que fa amb els nois i noies; pels resultats esportius, que són moltíssims i molt bons, perquè és un club centenari i perquè té una capacitat formativa i humana que desenvolupeu a través de l'esport".

El 14è millor club de futbol base de Catalunya

Durant la presentació, el Sant Cugat FC ha explicat que és, segons un estudi, el 14è millor club de futbol base de Catalunya i que aviat es posarà en marxa una nova campanya del Campus Sant Cugat a l'Índia. El president del Sant Cugat, Llorenç Santasusagna, també ha explicat al TOT Sant Cugat que el club torna a optar a la Creu de Sant Jordi, que l'entitat ha estrenat nova web, que d'aquí a un mes estarà en ple rendiment, i que està previst que l'assemblea ordinària es faci al desembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem