El Sant Cugat FC femení estrena categoria amb un triomf al camp del Fontsanta-Fatjó

Dos gols d'Ana Maria Sarro, en el minut 27 de la primera part, i d'Ariadna Forment, en el minut 10 del segon temps, han donat la victòria a les vermell-i-negres

El primer equip femení del Sant Cugat Futbol Club ha estrenat categoria, la Preferent, amb una victòria (0-2) al camp del CD Fontsanta-Fatjó, equip que la temporada passada va finalitzar la lliga en la tercera posició. Dos gols d'Ana Maria Sarro, en el minut 27 de la primera part, i d'Ariadna Forment, en el minut 10 del segon temps, han donat la victòria a les vermell-i-negres.

Poli: "Estic molt satisfet per l'actitud de l'equip"

Antoni Polidano Poli ha explicat al TOT Sant Cugat que "hem sortit molt bé, pressionant a dalt i ofegant el rival en la seva sortida amb pilota. Hem jugat amb molta solvència i seguretat defensiva. Hem estat superior al rival i estic molt satisfet per l'actitud de l'equip".

El Sant Cugat FC rebrà el Vic Riuprimer

En la segona jornada de lliga, el Sant Cugat FC rebrà el diumenge 24 de setembre, a les 16.30 hores, a la ZEM Jaume Tubau, el Vic Riuprimer, que en el seu debut ha superat (4-1) al CE Pontenc. S'enfrontaran el segon i el primer classificat de Preferent.