Marc Solanes s'estrena amb una victòria amb el sénior A masculí de bàsquet de la UESC

Els vermell-i-negres, que continuen en zona de promoció de descens, han superat el fins llavors cinquè classificat, el Maristes Ademar Badalona

La dita ha tornat a ser bona. Entrenador nou, victòria segura. Marc Solanes ha debutat a la banqueta del primer equip masculí de bàsquet de la Unió Esportiva Sant Cugat amb un triomf important, davant el cinquè classificat, el Club Maristes Ademar Badalona. En aquest partit, corresponent a la tercera jornada de la segona volta del grup 2 de Copa Catalunya, els vermell-i-negre han aconseguit la cinquena victòria al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler, dels 8 partits que hi han jugat fins ara, on tan sols han perdut 3 partits. Tot i la victòria, els de Solanes perden un lloc en la classificació i ara són 14ns i últims, en zona de descens, però amb el mateix balanç (5 victòries i 11 derrotes) que el CB Cantaires Tortosa, el Círcol Cotonifici Badalona i el Bàsquet Molins. Cal recordar que l'últim classificat descendirà a 1a Catalana i que del 10è al 13è jugaran la promoció de descens.

Lidera el partit des del segon quart

El primer quart ha estat força igualat i ha acabat amb un 18 a 19, amb errors en els llançaments fàcils dels jugadors locals. Ja en el segon quart, la UE Sant Cugat ha agafat el comandament del partit i, tot i que ha abusat massa dels tirs de 3 punts, ha arribat al descans amb un còmode avantatge de 40 punts a 28. Només començar el tercer quart, el conjunt del Barcelonès ha estret les dents i s'ha arribat a situar a un ajustat 42-38. Però els jugadors ara entrenats per Marc Solanes s'han acabat imposant en aquest tercer quart per 59 a 48, amb un Patrick Reyes espectacular. En el quart i últim quart, la UE Sant Cugat ha sabut administrar l'avantatge en el lluminós davant un molt bon equip.

Marc Solanes: "És una victòria important"

Després del partit, Marc Solanes, nou entrenador de la UE Sant Cugat, ha qualificat la victòria d'"important. Jo vaig començar a entrenar l'Ademar, el seu entrenador havia estat entrenador-ajudant meu i molts dels jugadors els conec. És un equip que juga molt bé".

A la pista del segon

Quan falten 10 jornades perquè acabi el campionat, la UE Sant Cugat buscarà la primera victòria a domicili a la pista del segon classificat, el Badalonès, que compta amb un balanç de 12 victòries i 4 derrotes. Aquest partit es jugarà el dissabte 23 de febrer, a les 19.30 hores.