Dani José deixa d'entrenar la UE Sant Cugat, últim en la Copa Catalunya de bàsquet

El nou entrenador del primer equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat es presentarà en les pròximes hores o dies i no dirigirà dissabte el partit a la pista del CB Alpicat, tercer classificat

Dani José ja no és l'entrenador del primer equip masculí de la secció de bàsquet de la Unió Esportiva Sant Cugat, que ocupa la 14a i última posició del grup 2 de Copa Catalunya, en zona de descens a 1a Catalana. El tècnic de Sant Cugat, que seguirà exercint les funcions de director tècnic esportiu de la secció de bàsquet -fa 2 temporades que ho és-, ha explicat al TOT Sant Cugat que "després de perdre (66-87) amb el CB Santa Coloma vaig comunicar al club que el millor era fer un canvi d'entrenador, fet que ja vaig proposar per Nadal, però aleshores la junta directiva no ho va acceptar. Ho hem consensuat i creiem que el millor és un canvi. Davant els resultats esportius, la dinàmica i el meu estil de joc -que és el meu, el que m'ha donat els èxits-, hem consensuat -amb la junta directiva- que el millor és fer un canvi per redreçar la situació actual".

Més info: Dani José serà l'entrenador del primer equip masculí de la UESC

Dani José: "L'equip se'n sortirà, segur"

Dani José, que continuarà dirigint el preinfantil masculí de la UE Sant Cugat, que lidera el grup 4 del Nivell A, també ha assegurat que "l'equip se'n sortirà, segur. No jugarem la promoció de descens -la disputen del 10è al 13è classificat-".

La UE Sant Cugat, últim en zona de descens

La UE Sant Cugat és últim en la Lliga, amb un balanç de 4 victòries i 10 derrotes, però el mateix que també tenen el CB Cantaires Tortosa, el Círcol Cotonifici Badalona i el Bàsquet Molins, equip que entrena Cesc Senpau, l'últim entrenador de la UE Sant Cugat abans de l'arribada de Dani José que va fer jugar el sènior A dos play-offs d'ascens consecutius a LEB Plata.

El nou entrenador, aviat

En les pròximes hores o dies, la UE Sant Cugat farà públic el nom del nou tècnic. El que sí ha confirmat Dani José, que aquesta ha estat la seva primera temporada a l'equip -l'ha dirigit poc més de 8 mesos-, és que ell mateix serà l'encarregat de dirigir el sénior A en el partit que ha de jugar aquest dissabte, 9 de febrer, a les 19 hores, a la pista del tercer, el CB Alpicat, amb diferents baixes. Falten 12 jornades perquè acabi la lliga regular.

El nou tècnic prepararà l'equip el que queda de temporada i la pròxima campanya 2019-2020, en la que també serà entrenador d'un equip de formació del club, com s'ha fet les dues últimes campanyes amb Cesc Senpau.

 
Comentaris

Destaquem