Mauri Benito, nou president de SantCugatCreix

Benito és expresident del Club Rugby Sant Cugat

Mauri Benito és el nou president del SantCugatCreix, prenent el relleu d'Albert Salarich. Benito havia presidit durant una època el Club Rugby Sant Cugat i, per tant, té experiència en la presidència d'una entitat esportiva. I és que SantCugatCreix és una associació de diferents clubs esportius del municipi que té per objectiu millorar la societat i la bona praxis esportiva a través de diferents activitats relacionades amb l'esport. Per exemple, van crear l'anomenada Carta Ètica, per tal d'evitar accions de mal comportament en el context esportiu i fomentar la col·laboració amb els àrbitres, entre companys i el respecte al rival.

El col·lectiu està integrat pel Club de Rugby Sant Cugat (CRSC), el Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC), el Junior Futbol Club (Junior FC) i el Club Volei Sant Cugat (CVSC).

"D'aquestes persones neixen iniciatives com les de la Carta Ètica, que a partir del reconeixement d'Europa esdevé un potent projecte col·lectiu de ciutat com és l'Ethics4Sports. També neix el fet de plantejar la idea que Sant Cugat fos Ciutat Europea de l'Esport, amb l'orientació que aquesta oportunitat de ciutat servís per generar activitat i posés un gran focus d'atenció sobre la ciutat per mitjà de l'esport santcugatenc", explica en un comunicat l'entitat.
La nova junta

Mauri Benito va ser nomenat president en l'última assemblea que va realitzar SantCugatCreix. Així, la nova junta queda de la següent manera:

  • Mauri Benito (CRSC) - President.
  • Gemma Grau (Junior FC) - Tresorera.
  • Maria Manent (CVSC) - Secretària.
  • Núria Terribas (CVSC) - Vocal.
  • Keko Marzá (PHCSC) - Vocal.
  • Marcos Hoffman (Junior FC) - Vocal.
  • Joan Pont (PHCSC) - Vocal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem