Els clubs de la carta ètica Ethics4Sports no pagaran el lloguer de les instal·lacions

Ho ha anunciat el regidor d'Esports de Sant Cugat, Eloi Rovira

Els clubs esportius i les entitats que estiguin adherides a la carta ètica Ethics4Sports es podran beneficiar, a partir d'ara, d'una bonificació del 100% del preu públic en el lloguer dels equipaments esportius de Sant Cugat en els períodes de vacances de Setmana Santa, estiu i Nadal per fer diferents activitats com, per exemple, campus.

Així ho ha anunciat aquest divendres, 2 de febrer, al migdia, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira, durant una visita d'obres que s'ha fet a les Pistes Municipals de Sant Francesc. Rovira ha assenyalat que "amb aquesta implicació i vinculació dels clubs i les entitats, nosaltres aconseguim aquest retorn social que ens permet aquesta bonificació del 100%. Fa temps que els clubs esportius ens ho demanen. En els últims anys hem anat augmentant, molt substancialment, la bonificació, i el preu públic actual és molt, molt reduït". El regidor d'Esports també ha demanat compromís als clubs i entitats: "No només volem que s'hi vinculin i facin el gest, sinó que volem que hi hagi una participació activa per part seva".

Rovira ha assenyalat que Ethics4Sports, fins ara una iniciativa pionera de l'associació Sant Cugat Creix i que ara passarà a mans de l'Ajuntament de Sant Cugat, "sigui un projecte molt qualitatiu. Ethics4Sports té el reconeixement europeu i creiem que dona un valor afegit molt i molt gran a l'esport de la ciutat".

Els temes del pròxim Consell Sectorial d'Esports

El regidor d'Esports de Sant Cugat ha explicat que aquesta acció s'explicarà en el pròxim Consell Sectorial d'Esports que, segons, Rovira, es convocarà per finals de febrer. Llavors, la regidoria d'Esports té previst donar detalls dels nous criteris de subvenció i convenis amb els clubs esportius de la ciutat; l'evolució de les obres del nou pavelló de l'escola Leonardo da Vinci, que segons Rovira "avança a molt bon ritme"; la recent adjudicació dels vestidors de la ZEM Jaume Tubau, i la coberta de la pista de terratzo de la ZEM Jaume Tubau.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem