Quique Sánchez Aranda optarà a la reelecció a la presidència del Qbasket Sant Cugat

Les candidatures que vulguin optar a les eleccions es podran presentar del 31 de gener al 5 de febrer

Després de 6 anys dirigint el Qbasket Sant Cugat, Quique Sánchez Aranda vol continuar presidint el club. És per això que ha decidit optar a la reelecció en les pròximes eleccions a la presidència de l'entitat, que s'han convocat aquest dilluns, 8 de gener. El mandatari és president des de la creació de l'entitat, al 2012, quan el Club Bàsquet Mira-sol va passar a anomenar-se Qbasket Sant Cugat. El primer president del CB Mira-sol va ser Toni Ivern, i el segon, Quique Sánchez Aranda.

Quique Sánchez Aranda ha assegurat que "estem molt il·lusionats en el nostre projecte de club i creiem que encara ens queden coses per fer. Volem seguir aportant moltes coses al bàsquet de Sant Cugat i a la ciutat". Sánchez Aranda ha destacat que en les pròximes temporades el Qbasket "vol seguir invertint, i molt, en formació i en els entrenadors".

Calendari electoral

Les candidatures que vulguin optar a les eleccions es podran presentar del 31 de gener al 5 de febrer, i en el cas que hi hagi més d'una candidatura les eleccions se celebraran el dilluns 12 de març, de 16 a 20 hores, a les oficines del Qbasket, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. Si només es presenta una única candidatura, el nou president i la seva junta directiva ja podran exercir a partir del 21 de febrer.

Aposta pel bàsquet femení

Aquest mes de gener, el Qbasket ha posat en marxa un projecte que pretén, ara amb més força, el treball en l'àrea femenina del club, amb una nova metodologia que supervisen Dídac Vidal, director tècnic esportiu de l'entitat, i Javier Martínez, responsable de l'àrea esportiva en la junta directiva del club.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem