Una trentena d'equips en el torneig 3X3 de bàsquet contra el càncer de pròstata

Es tracta d'un torneig solidari, no competitiu, en el que l'objectiu ha estat recaptar diners que aniran destinats a una entitat sense ànim de lucre, Lemon

Una trentena d'equips, distribuïts en tres categories (sènior; júnior i cadet, i infantil, preinfantil i mini) han participat en un torneig 3X3 de bàsquet organitzat per Guim Expósito, exjugador de la UE Sant Cugat i el Qbasket, amb la col·laboració del Qbasket, aquest dissabte, 8 de juliol, al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler. Hi han participat jugadors del Qbasket, de la UE Sant Cugat i de ciutats veïnes.

Es tracta d'un torneig solidari, no competitiu, en el que l'objectiu ha estat recaptar diners (la inscripció ha estat de 12 euros per jugador) que aniran destinats a una entitat sense ànim de lucre, Lemon (Let's Move Now), que col·labora amb l'Hospital Vall d'Hebron en la lluita contra el càncer de pròstata. Lemon és una associació que lideren cinc joves santcugatencs.

Guix Expósito, un dels membres de Lemon, ha explicat que el torneig "ha estat tot un èxit. S'han inscrit més equips dels que ens esperàvem. No esperàvem aquest volum de participants. La base del torneig és que és solidari. La causa important és poder ajudar".

Hi han participat uns 30 equips, al Pavelló 1. FOTO: Lali Puig

 
Comentaris

Destaquem