Ja es coneix el recorregut a Sant Cugat de la Volta Ciclista a Catalunya

En la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, el municipi tornarà a ser protagonista i per primera vegada a la història, ho farà com a punt final d'una etapa

Sant Cugat segueix mantenint la seva aposta per la Volta Ciclista a Catalunya i el municipi acollirà el final de la 5a etapa, disputada el divendres 29 de març. Amb això, grans figures del món del ciclisme arribaran a Sant Cugat descendint l'avinguda Rius i Taulet, continuaran pel carrer Francesc Moragues fins a arribar a la meta, situada a l'avinguda de Gràcia.

Els darrers quilòmetres de l'etapa recorreran el centre de Sant Cugat. FOTO: Cedida



Després que en la darrera edició Sant Cugat fos inici de la 3a etapa, enguany l'organització de la Volta Ciclista i l'Ajuntament han signat un acord perquè el municipi torni a ser protagonista d'aquesta prova, per segon any consecutiu. Tanmateix, si en la darrera edició Sant Cugat era l'inici i Camprodon el final, en aquesta pròxima edició la sortida serà des de Puigcerdà i Sant Cugat serà la meta.

Amb això, enguany serà la primera vegada que Sant Cugat sigui el punt final d'una etapa, ja que tant el 2009 com el 2010 va ser l'inici d'una d'elles, amb sortida des del Centre d'Alt Rendiment, mentre que l'any passat la sortida es va realitzar des de l'avinguda Pla del Vinyet.

La Volta Ciclista és una de les proves per etapes més importants del món, englobada dins del calendari UCI World Tour, la màxima divisió del ciclisme, i la tercera cursa per etapes més antiga del món, després del Tour de França i el Giro d'Itàlia. A més, en aquesta nova edició, 25 equips d'arreu del món participaran en ella.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem