Sant Cugat serà una de les sortides d'una etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2018

El conveni entre l'Ajuntament de Sant Cugat i l'organització de la Volta Ciclista a Catalunya 2018 se signarà pròximament

L'Ajuntament de Sant Cugat té emparaulat amb l'organització de la Volta Ciclista a Catalunya 2018 que una de les sortides d'una etapa d'aquest esdeveniment esportiu es faci a Sant Cugat. El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira, ja s'ha entrevistat amb el director de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris, i només falta la signatura del conveni, que es farà pròximament. Aquesta competició catalana de primer nivell, que ja ha passat en diferents ocasions pel municipi (el 2009 també va ser sortida des del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat), formarà part del calendari de competicions de primer nivell de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

La Unió Ciclista Sant Cugat va ser qui en el seu dia va proposar a l'ajuntament que la ciutat acollís una sortida o una arribada d'aquesta prova, i posteriorment el regidor d'Esports va entrevistar-se amb els responsables de la 98a Volta Ciclista a Catalunya, amb els que va arribar a un acord.

En la Volta Ciclista a Catalunya 2017, que es va fer entre el 20 i el 26 de març, hi van participar 250 ciclistes i 25 equips. Actualment està inscrita a l'UCI ProTour, la màxima categoria de curses ciclistes mundial. En les últimes edicions han participat ciclistes del nivell de Chris Froome, Alberto Contador, Nairo Quintana o Alejandro Valverde.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem