Santi González dirigirà als futbolistes de la PB Sant Cugat en el retorn a 3a Catalana

El tècnic té una llarga experiència com a entrenador en el Sant Cugat FC i, enguany, dirigirà l'equip amateur en el grup 5 de 3a Catalana

El primer equip de futbol masculí de la Penya Blaugrana de Sant Cugat encara l'ascens a 3a Catalana amb un nou entrenador: Santi González. El nou tècnic ha dirigit equips de categories inferiors al Sant Cugat FC i ha estat coordinador de l'escola durant molt de temps. A més, Jordi Tudela l'acompanyarà com a ajudant a la banqueta.

Per al nou tècnic, el principal objectiu d'aquest any és aconseguir la permanència amb la filosofia de la Penya Blaugrana: "Volem consolidar l'equip. És un grup jove i competitiu, amb molta il·lusió. Hem d'estar seriosos des del primer partit i anar millorant. Està clar que l'objectiu primordial és mantenir la categoria, però no volem descartar res".

Per encarar aquest nou repte, l'equip es mantindrà quasi igual que el de l'any passat. De moment, només compta amb la baixa del porter Raül Abad. D'altra banda, Jordi Mestres tornarà als terrenys de joc, després d'estar la temporada anterior com a entrenador d'equips inferiors.

La Penya Blaugrana Sant Cugat torna a 3a Catalana quatre temporades més tard, després de quedar primer de grup la darrera temporada. En aquesta ocasió, ho faran al grup 5, grup on el tècnic creu que "podrem desplegar el nostre joc i fer un bon futbol". 

Enguany, la lliga comença el dissabte 1 de setembre i l'equip santcugatenc visitarà el camp de la Unió Esportiva Gurb. No obstant això, per a preparar-se per a l'inici de temporada, l'equip participarà en un quadrangular amb equips també de la ciutat: el CFU Mira-sol Baco, el Sant Cugat Futbol Club B i l'Atlètic Junior.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem