El Mira-sol, el Junior, el Sant Cugat i la Penya ja saben el calendari de 3a Catalana

El CFU Mira-sol Baco, el Junior FC B i el Sant Cugat FC B han estat enquadrats en el grup 6, mentre que la Penya Blaugrana Sant Cugat, que ha ascendit, ho farà en el grup 5

Els 4 equips de Sant Cugat que la pròxima temporada 2018-2019 militaran a la 3a Catalana de futbol ja coneixen el seu calendari de lliga. El CFU Mira-sol Baco, el Junior FC B i el Sant Cugat FC B han estat enquadrats en el grup 6, mentre que la Penya Blaugrana Sant Cugat, que aquesta temporada ha aconseguit l'ascens en aquesta categoria, ho farà en el grup 5.

En la primera jornada de lliga al grup 6, el cap de setmana de l'1 i el 2 de setembre, el CFU Mira-sol Baco rebrà el CE Marina-Can Gambús; el Junior FC B visitarà La Románica CF, i el Sant Cugat FC B rebrà el CD La Guardia. En la primera volta, els 3 derbis que es disputaran són: en la 2a jornada, Junior FC B-CFU Mira-sol Baco (8 de setembre, a les 18.30 hores); en la 4a jornada, Junior FC B-Sant Cugat FC B (22 de setembre, a les 18.30 hores), i en l'11a jornada, Sant Cugat FC B-CFU Mira-sol Baco (10 de novembre, a les 18 hores).

Per la seva banda, la PB Sant Cugat estrenarà categoria al camp de la UE Gurb, l'1 de setembre a les 16 hores.

 
Comentaris

Destaquem