Una trentena d'infants participen al Prepara't per al Cros

Els corredors en categories prebenjamí, benjamí i aleví han pogut aprendre la tècnica i estratègia per a competir en la 20a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat disputat el diumenge 11 de novembre

Tot i la pluja del darrer dissabte 27 d'octubre, la 3a edició del Prepara't per al Cros Ciutat de Sant Cugat s'ha dut a terme al Parc de la Pollancreda la tarda del dimarts 30 d'octubre. No obstant això, la participació s'ha vist minvada pel canvi de dia, ja que ha passat d'uns 200 participants de la darrera edició a una trentena de corredors d'enguany.


Amb això, els corredors s'han dividit en tres grups diferents segons la categoria: prebenjamí, benjamí i aleví i han aprofitat per a conèixer les estratègies per a participar en el Cros Ciutat de Sant Cugat, disputat el matí del diumenge 11 de novembre. 


Així doncs, els infants han après com escalfar abans de la cursa, han fet un reconeixement del circuit i l'han recorregut aplicant l'estratègia. A més, els monitors de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom han acabat explicant consells de la carrera als infants, tals com poder dosificar les energies durant la cursa o que fer en cas de caure.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem