"Prepara't pel Cros Ciutat de Sant Cugat", un acte imprescindible pels corredors

El Cros Ciutat de Sant Cugat arriba a la seva 20a edició i per tercer any consecutiu, els corredors tindran l'oportunitat de preparar-se la carrera, disputada el diumenge 11 de novembre

La 3a edició del "Prepara't pel Cros Ciutat de Sant Cugat" torna al Parc de la Pollancreda per a ajudar als participants del 20è Cros de Sant Cugat. Els corredors entre les categories prebenjamí i juvenil tindran l'oportunitat, el matí del dissabte 27 d'octubre, d'assolir els coneixements bàsics per a la carrera i d'aquesta manera, gaudir-la al màxim.


Amb això, el "Prepara't pel Cros Ciutat de Sant Cugat", un dels actes que es desenvolupen pel Cros Ciutat de Sant Cugat, pretén ensenyar als corredors escalfaments i estiraments bàsics, donar a conèixer una tècnica per a disputar la carrera i facilitar consells pel que fa a l'estratègia, l'alimentació i vestuari per treure el màxim de profit del cros.


En l'acte, s'espera la participació d'uns 200 corredors, distribuïts en 3 grups diferents. El primer torn, de 10h a 11h, serà pels alevins, infantils, cadet i juvenils. Posteriorment, a les 11h, els benjamins prendran el relleu i finalment, a les 12h, els prebenjamins tancaren la 3a edició del "Prepara't pel Cros Ciutat de Sant Cugat".

 
Comentaris

Destaquem