Uns 200 atletes participen en la segona edició de la Milla Solidària de Valldoreix

L'organització ha aplegat unes 200 joguines per la campanya Cap nen sense joguina

Uns 200 atletes han participat en la segona edició de la Milla Solidària de Valldoreix, que han coorganitzat l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix i Run Magazine, aquest dissabte, 23 de desembre, al matí. Els guanyadors de la prova de la Milla, de 1.609 metres, han estat Albert Parreño (4.43) i Anna Flaqué (5.37). El podi masculí l'han completat Jesús Caparrós i Pablo García, i el femení Patri Amador i Aina Vernetta. També hi ha hagut una Milla Inclusiva i curses infantils. El circuit ha estat el mateix de la primera edició, amb sortida i arribada al davant de l'escola Arnau Cadell.

Durant la jornada esportiva, s'han fet diferents activitats a l'Arnau Cadell, com un taller de maquillatge i un d'animals, inflables i una xocolatada. Oriol Gràcia, de l'empresa Run Magazine, ha explicat que "el balanç és molt bo. Ha esta una matinal molt familiar i divertida".

200 joguines per la campanya Cap nen sense joguina

Com en la primera edició, la Milla Solidària de Valldoreix ha aportat el seu gra de sorra a la campanya Cap nen sense joguina, de la Cadena Ser, que enguany celebra el seu 51è aniversari. S'han reunit unes 200 joguines.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem