La segona edició de la Milla Solidària de Valldoreix arriba amb noves propostes

La cursa, que dona suport a la campanya Cap nen sense joguina, es farà el dissabte 23 de desembre, per a totes les edats

La segona edició de la Milla Solidària de Valldoreix, que coorganitzen l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix i Run Magazine, se celebrarà el dissabte 23 de desembre, a partir de les 10 hores. El circuit és el mateix de la primera edició, amb sortida i arribada al davant de l'escola Arnau Cadell. La primera cursa serà la Milla, de 1.609 metres i en la que hi podran participar atletes a partir dels 14 anys, a les 10 hores. La Milla Inclusiva, també de 1.609 metres, s'iniciarà a les 11 hores i les curses infantils, d'1 a 12 anys, amb sortides per categoria amb distàncies de 800 i 400 metres, tindran lloc a partir de les 12 hores.

Com inscriure-s'hi

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 21 de desembre, a les 20 hores. L'única cursa que és de pagament és la Milla, amb un cost de 4 euros. La Milla Inclusiva i les curses infantils són gratuïtes. La inscripció inclou el dorsal, una samarreta commemorativa, obsequis dels patrocinadors i col·laboradors, l'assegurança i avituallament.

Canvis en l'organització

L'organització ha fet alguns canvis amb l'objectiu "d'augmentar la participació", ha explicat Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, en la presentació de la cursa, que s'ha fet aquest dilluns, 11 de desembre, al vespre, a l'EMD. En la presentació també hi han assistit, entre altres, Josep Puig, president de l'EMD, i Oriol Gràcia, de l'empresa Run Magazine.

Entre els canvis destaquen el fet que la bossa del corredor es podrà anar a buscar el dia abans a l'escola Arnau Cadell; que enguany la cursa es retrassa una setmana per no coincidir amb la Marató de TV3; que el 23 de desembre no hi ha altres curses en el calendar català, i que l'Arnau Cadell cedirà les seves instal·lacions per fer diferents activitats, com un taller de maquillatge i un d'animals, inflables, servei de guarderia, un food truck amb terrassa, i una xocolatada, aquesta última gentilesa de l'AMPA de l'Arnau Cadell. L'objectiu és que no només sigui una cursa, sinó també una matinal familiar.

Cap nen sense joguina

Com en la primera edició, la Milla Solidària de Valldoreix vol aportar el seu gra de sorra a la campanya Cap nen sense joguina, de la Cadena Ser, que enguany celebra el seu 51è aniversari d'aquesta excel·lent iniciativa. Tothom que vulgui col·laborar en una bona causa, podrà portar joguines noves. Des del dilluns 18 de desembre, l'Arnau Cadell serà el punt de recollida de les joguines.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem