Victòria del Sant Cugat F.S. per mantenir les esperances de seguir a Tercera Nacional

Victòria clau 5 a 3 contra l'Arrahona que permetrà als de Manel Muñoz salvar-se si l'Arrels perd demà

El Sant Cugat de futbol sala ha guanyat de manera contundent per 5 a 2 l'últim partit de lliga davant el Grups Arrahona FSC – Studi Barcelona, el quart classificat. Aquesta victòria permet als de Manel Muñoz seguir creient en la salvació, almenys, aquesta nit. Tot dependrà del resultat de demà en el partit que enfronta l'Arrels, que va just pel darrere dels vermell-i-negre i que marca el descens en aquest moment, a la pista de Premià de Mar CF Sala, que és desè. Per salvar-se, el Sant Cugat necessita que l'Arrels no guanyi, tot el que no sigui això significarà que la Divisió d'Honor Catalana tindrà un nou equip vallesà a la seva classificació.

5 a 2 i a esperar

El partit en si, jugat a la Guinardera, ha començat amb un gol dels visitants, encara que s’ha pogut empatar gràcies a Jordi Magrià. Tot i això, l’Arrahona s’ha tornat a avançar i ha posat l’1 a 2. “Ens ha costat a la primera part perquè estàvem nerviosos, però el plantejament no era un altre que no fos no deixar respirar al rival i atacar constantment”, ha comentat l’entrenador, Manel Muñoz, al TOT Sant Cugat. De fet, entre els minuts 29 i 35 de partit, els locals han estat un vendaval i han marcat 4 gols gairebé seguits que han deixat el 5 a 2 definitiu.

"Ara toca esperar que l'Arrels no guanyi demà", es mostrava a l'expectativa Muñoz, que confia a poder continuar a la Tercera Divisió Nacional de futbol sala la temporada que ve.