Derrota dels dos equips de Sant Cugat de Tercera Nacional de futbol sala

Tant el Sant Cugat com l'Olímpic Floresta cauen a falta de 2 jornades per acabar la lliga i amb un duel entre tots dos la setmana que ve.

Sant Cugat 2 - Arenys de Munt 4

El Sant Cugat FS, avant penúltim classificat, ha caigut a casa contra el CFS Arenys de Munt, segon, per 2 a 4. El primer a obrir el marcador va ser el club del Maresme, en el minut 6, encara que la resposta del Sant Cugat no va trigar res a arribar, ja que en el 8, Arnau Pie va empatar a 1. Després, en 10 minuts, els visitants van sentenciar el partit tot marcant 3 gols que van permetre únicament marcar el gol de l'honor als vermell-i-negres, obra de Josep Puig. Amb aquesta derrota i la victòria de l'Arrels, els santcugatencs entren a la zona de descens, però amb els mateixos punts que l'equip barceloní, 27.

Premià de Mar 3 - Olímpic Floresta 2

També va perdre l’Olímpic Floresta, onzè classificat, al pavelló del Cover Premià de Mar, desè i just per sobre, per 3 a 2. Els gols van arribar en pack, els 3 primers van ser pel Premià, mentre que els 2 últims van caure de la part dels santcugatencs, gràcies a Joan Ferrer i Bernat Castell, que han fet el primer i el segon, respectivament. La derrota de l’Olímpic deixa l’equip de Jordi Rozas just per sota del Premià, amb 29 punts.

Jornada següent: Olímpic Floresta - Sant Cugat

En la pròxima jornada s’enfrontaran els dos equips de Sant Cugat en un derbi que pot ser dramàtic, ja que només hi ha 2 punts de diferència entre Sant Cugat i Olímpic i serà la penúltima jornada, un partit que pot començar a determinar quins dels dos equips aconsegueix quedar-se de cara a la pròxima temporada. Serà dissabte a les 18 h, al Pavelló Municipal de La Floresta.