Garatge Ullès estarà present al Saló de l’Automòbil

La cita es realitzarà del 9 al 17 de maig al recinte firal de Montjuïc

​La 38a edició del saló de l’automòbil arrenca el 9 de maig amb totes les novetats pel que fa al sector de l’automoció es refereix.

Vehicles comercials, vehicles ecològics, àrea de mecànica, noves tecnologies dins el sector de l’automoció, entre moltes altres, seran alguns dels punts que es podran veure.

Garatge Ullès serà un dels concessionaris que estarà present a la cita, que posarà el punt final el 17 de maig. El concessionari oficial de Nissan mostrarà els últims models que la marca ha llençat al mercat.

Des del seu estand, Garatge Ullès, assessorarà als visitants de la mostra sobre totes les novetats de la marca tant pel que fa a dissenys com a aspectes més tècnics i mecànics dels nous vehicles.

A més, durant els dies que duri de la cita, Garatge Ullès oferirà preus especials en els seus vehicles.

A banda de visitar el concessionari oficial durant el Saló de l'Automòbil, totes aquelles persones que ho desitgin poden adreçar-se a les instal·lacions de Sant Cugat i Terrassa del concessionari.

El saló de l’automòbil, és una cita de caràcter internacional i és l’únic certamen de l’estat espanyol reconegut per l’Organització Internacional de Constructors d’Automòbils (OICA).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem