La tapa elegant per gaudir i compartir
Sant Cugat no deixa de sorprendre’ns amb noves apostes gastronòmiques i, de tant en tant, amb algunes de molt sonades com la que ara ens ocupa
La intenció de la direcció de LaBarra és que la gent se senti com a casa i que el que se li ofereix vagi més enllà del que s’espera, perquè els tocs personals i originals no es troben només a l’ambient sinó també a la cuina, fem-ne un repàs. Les braves, els sonsos de Blanes, les croquetes (a destacar les de “cocido”), les cloïsses amb vinet i ceba, els calamarcets a la planxa, els daus de salmó marinat amb mango, l’amanida Cèsar de cabdells, la família de tomàquets amb vinagreta, el Bloody Mary andalús…
Ens poden preparar per seguir amb uns segons del tot espectaculars i suculents com: el timbal de peus de porc desossats amb patata, l’hamburguesa amb foie i poma, el rosbif amb tres mostasses, el tataki de tonyina o les espardenyes amb humus de cigrons… entre moltes altres exquisideses. De ben segur que repetireu. Que vagi de gust!
Més informació
