La millor paella ara, per a emportar-se

Acceptes el repte?

Pere Esquerda, el tastador Pere Esquerda, el tastador
Acosta’t al Piña de Plata, restaurant de prestigi reconegut, i prova de dir-li al Pere que has menjat una paella més bona que la seva. Però no serà fàcil, estem convençuts de que si la proves, quedaràs captivat. Per a això, tens l’opció de quedar-te a dinar al restaurant, aprofitant que ara la tens de menú, o bé encarregar-la i endur-te-la a casa qualsevol dia de la setmana.

Paella de marisc, de llamàntol, paella mixta, amb pollastre o conill, de verdures, arròs negre, fideuà... per a tots els gustos! Cadascuna feta amb el seu fumet específic i amb la dosi d’amor i ciència culinària necessària perquè sempre quedi al punt exacte, fins i tot si la guardem per a l’endemà.

La varietat d’arròs (Delta de l’Ebre), el temps de cocció del sofregit i la selecció i manipulació escrupolosa de cada ingredient per tal que quedi al punt perfecte del cuiner, fa que el Pere pugui afirmar, sense por a equivocar-se, que la seva paella es pot considerar de les millors que hauràs tastat. La filosofia que s’estén a tota la carta es basa en la selecció de la millor matèria primera del mercat i l’elaboració artesana i minuciosa de la base de cada plat. La paella n’és un bon exemple. Ja ens ho explicareu!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem