Tapes, arrossos...i molt més!
Per als que encara no coneixeu el Restaurant Andalús, ens agradaria remarcar-vos que l’oferta d’aquest espai gastronòmic abasta molt més del que el seu nom ens podria indicar
Com a entrant principal, hem de destacar que l’especialitat de la casa són els arrossos. Per a llepar-se els dits, l’arròs caldós de llamàntol o de peix; l’arròs negre, o els quatre tipus de paella, la marinera, de verdures, la mixta o la de llamàntol. Amb qualsevol d’elles l’èxit està més que assegurat. Però si optem per un plat de peix, trobem el suquet de rap, el lluç a la donostiarra, el bacallà amb samfaina o l’original llamàntol gratinat amb all i oli. Pel que fa a les carns, a més d’un suculent filet o entrecot, us recomanem la cúa de toro… si no l’has tastat encara, ja ho saps! Segur que repetiràs.
Que vagi de gust!
Més informació
