Àmplia terrassa. Menjador privat. Menús per a grups

Comerç

Tapes, arrossos...i molt més!

Per als que encara no coneixeu el Restaurant Andalús, ens agradaria remarcar-vos que l’oferta d’aquest espai gastronòmic abasta molt més del que el seu nom ens podria indicar

Pere Esquerda, el tastador
La cuina de l’Andalús és total i plenament mediterrània i a més d’alguns plats típics andalusos, també trobarem especialitats pròpies d’altres zones de la nostra geografia. En un entorn que ens evocarà un fresc pati andalús, farem boca amb un assortiment de fregits amb xipirons, calamarcets, peixet i pebrots de “padrón”; truita de patates, un salpicó de marisc; unes gambes; una taula d’ibèrics; uns “morros” fregits o unes encertades braves…

Com a entrant principal, hem de destacar que l’especialitat de la casa són els arrossos. Per a llepar-se els dits, l’arròs caldós de llamàntol o de peix; l’arròs negre, o els quatre tipus de paella, la marinera, de verdures, la mixta o la de llamàntol. Amb qualsevol d’elles l’èxit està més que assegurat. Però si optem per un plat de peix, trobem el suquet de rap, el lluç a la donostiarra, el bacallà amb samfaina o l’original llamàntol gratinat amb all i oli. Pel que fa a les carns, a més d’un suculent filet o entrecot, us recomanem la cúa de toro… si no l’has tastat encara, ja ho saps! Segur que repetiràs.

Que vagi de gust!