Els Gausacs tanquen temporada descarregant el 9d7, el 4d8 i el 5d7

La Diada de la Colla dels Castellers de Sant Cugat s'ha celebrat aquest 11 de novembre

Els Castellers de Sant Cugat han posat punt final a la temporada castellera amb la tradicional Diada de la Colla a la plaça d'Octavià de Sant Cugat del Vallès aquest diumenge, 11 de novembre. Una actuació castellera en la qual la colla local ha estat acompanyada pels Castellers de Sants i els Castellers de la Sagrada Família.

Els Gausacs han descarregat durant la Diada el 9d7, el 4d8 (després d'un id4d8) i el 5d7. Pel que fa als de Sants, han descarregat el 7d7, 3d8 i 4d8, mentre que els de la Sagrada Família han descarregat el 5d7, 3d7xs i 7d7.

Diada de la Colla dels Gausacs. FOTO: Paula Galván

Diada de la Colla dels Gausacs. FOTO: Paula Galván

Una actuació que Toni Serra, un dels caps de colla dels Gausacs, ha valorat com que ha deixat "bon gust", tot i que, ha admès, "evidentment ens hagués agradat portar castells una mica més grans a plaça". "La idea, des de la planificació de la temporada, havia estat fer una actuació una mica més gran. Però ha estat una actuació enfocada a la colla, on s'han fet castells una mica més amples que alts, que això el que fa és fomentar que la gent pugui rodar", ha explicat.

Inauguracióde la placa en reconeixement als Gausacs. FOTO: Paula Galván

Inauguracióde la placa en reconeixement als Gausacs. FOTO: Paula Galván

Coincidint amb l'actuació de la Diada de la Colla, els Gausacs han rebut aquest 11 de novembre el reconeixement de la ciutat amb la inauguració d'una placa a la plaça d'Octavià en homenatge al fet casteller a la ciutat.

Més info: Una placa reconeix i homenatja el fet casteller a la plaça d'Octavià

Un reconeixement, ha subratllat Serra, que "ens fa molta il·lusió, perquè a totes les places castelleres hi sol haver algun tipus de detall on explica què ha passat en aquesta plaça, i ens fa il·lusió el fet que se'ns hagi reconegut això". En aquest sentit, ha subratllat la feina feta per Àlex Castellarnau i Biel Samsó durant la passada temporada. "La colla va fer una pujada molt gran, es va aconseguir aquesta fita, vam fer la plaça de nou per nosaltres, no per colles foranies i, per tant, és un motiu de gran satisfacció".

El 9d7 dels Gausacs a la Diada de la Colla. FOTO: Paula Galván

El 9d7 dels Gausacs a la Diada de la Colla. FOTO: Paula Galván

Amb aquesta actuació finalitza la temporada dels Castellers de Sant Cugat. Una temporada amb la qual Èric Bellmunt, també cap de colla dels Gausacs, admet que "personalment, no estic content, perquè hem caigut, i això no agrada mai". Amb tot, ha fet valdre que "hem tret un 5d8 molt d'hora i hem carregat dos 3d9f", subratllant que, "evidentment, s'haurà de treballar la temporada vinent per descarregar-los". Amb tot, s'ha mostrat molt content amb la resposta de la colla. "Tot i les dificultats de la temporada, la colla ha respost, i ha respost molt bé".

Mireu les millors imatges del cap de setmana.

 Ballada de Country a la Festa de la Tardor. FOTO: Paula Galván

 
Comentaris

Destaquem