Més de 8.000 espectadors passen pels Petits Camaleons, rècord d'assistència

La propera edició serà el 5 i 6 d'octubre de 2019

8.083 assistents ha sumat en total el festival Petits Camaleons, celebrat aquest cap de setmana del 5, 6 i 7 d'octubre, rècord d'assistència, segons els organitzadors de la iniciativa per a nens i nenes. 686 espectadors va tenir el concert de Ramon Mirabet divendres a la nit, mentre que 3.629 persones van passar per les instal·lacions del Teatre-Auditori el dissabte i 3.768 el diumenge. La propera edició serà el 5 i 6 d'octubre de 2019.

El director del festival, Albert Puig, ha explicat que ha tancat el festival eufòric. "Estic molt content de veure com les coses funcionen com les has pensat. Estem fent un festival molt gran, aquests dies han passat directors d'altres festivals, i tots ens diuen que això és increïble". Puig ha destacat que hi ha hagut moments molt màgics, i ha posat d'exemple Jarabe de Palo, on van pujar nens a l'escenari a cantar. "El que m'agrada més és veure les cares de felicitat i l'ambient que hi ha al festival".

Sobre si el festival es planteja créixer, Puig assegura que encara no s'ha tocat sostre. "Tenim moltes idees al cap, però no esn agradaria que tenir massa afluència ens portes problemes". D'altra banda diu que la idea seria treballar més amb els circuits. En paral·lel, sobre l'oferta de música, el director explica que estan pensant a portar més grups d'àmbit espanyol. "Ens en sortirem de portar Estopa, ja ho hem treballat. I ens agradaria també portar Fangòria. Però també hem de tenir en compte que el públic que tenim és un públic que consumeix música en català". 

Mireu les fotografies​ de diumenge. 

Mireu les fotografies de dissabte. 

Mireu el recull de fotografies.

 

 

 
Comentaris

Destaquem