Carrefour busca 60 treballadors pel seu nou hipermercat de Sant Cugat

Carrefour pren el relleu a Eroski en l'hipermercat del Sant Cugat Centre Comercial

La cadena de supermercats Carrefour busca una seixantena de treballadors per obrir el seu nou hipermercat al Sant Cugat Centre Comercial, a l'espai que ocupava fins fa uns mesos Eroski. Eroski va tancar les portes del supermercat el passat 28 de juliol i, des de llavors, Carrefour ha estat fent les obres d'adequació de l'espai.  Serà el primer Carrefour de Sant Cugat.

El nou hipermercat ocuparà la planta inferior, mentre que a dalt hi haurà altres botigues. La previsió és que Carrefour obri portes aquest mes de desembre.

Els contractes que ofereix Carrefour són eventuals, amb possibilitat de convertir-se en indefinits. Ofereixen un salari aproximat de 14.442 euros bruts a l'any per jornades de 40 hores a la setmana. No cal experiència prèvia i es demana està graduat a l'ESO. Es busca ocupa places de caixa, reposició de producte i venda de producte fresc (peixateria, fruiteria, carnisseria i fleca), on si es demana experiència laboral prèvia.

Hi ha possibilitats de contractació a jornades completes i parcials, a banda d'horari en cap de setmana. L'oferta es pot consultar a través del Servei d'Ocupació Municipal. A més, també busca cobrir sis places de manteniment, per realitzar el manteniment elèctric i d'instal·lacions del centre comercial.

Des de l'any 2001 era Eroski qui gestionava l'hipermercat del Sant Cugat Centre Comercial, quan el va comprar justament a Carrefour. Anteriorment era Pryca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem